Energized

Dont be afraid to work with the best


Onderstaande bedrijven/personen hadden

een energetic ervaring met Office EnergyJolanda is bij mij gekomen via een acquisitie, en is sindsdien niet meer weg te denken uit mijn zakelijk leven. Met haar veelzijdigheid en hoge energie niveau heeft ze veel verschillende akties succesvol opgepakt.
Dit varieert van sales en management ondersteuning, tot het organiseren van events of marketing campagnes.
Jolanda heeft een neus voor organisaties en brengt, zonder zich daarvan volledig bewust te zijn, veel leven op kantoor. Ook nu, na mijn switch naar Human Inference, maak ik weer naar volle tevredenheid gebruik van haar diensten!


Sabine Palinckx - op dat moment Managing Director Business Objects- nu CEO Human Inference

 


 

Werken met Office Energy is een feestje. Enthousiasme, commitment en oog voor detail, zijn de belangrijkste kenmerken. Maar bovenal heeft Office Energy bij de organisatie van meerdere interne, nationale en internationale meetings enorm bijgedragen aan een positieve en ontspannen sfeer en daarmee aan het succes van de meetings.

Erik van de Hoef - op dat moment Director Field Services Benelux and Nordics, Business Objects

Dankzij haar creativiteit, netwerk, en tomeloze energie heeft Jolanda destijds de CFO-day voor ALG software tot een succes gebracht. Voor een start-up op de Nederlandse markt wist zij een aantal CFO's en controllers uit te nodigen waar menig software leverancier jaloers op kon zijn.

Thijs Jan Hansen – op dat moment Senior Presales Consultant ALG Nederland B.V.
Als Marketing Director is het uitermate belangrijk om de juiste mensen in je team te hebben en op hen te kunnen vertrouwen om de marketingcampagnes en events tot een succes te brengen. Jolanda overtreft zeker deze kwaliteiten. Met haar fantastisch organisatietalent, mensenkennis, oog voor detail, energie, marktkennis en enthousiasme weet ze vlot van alle marketingcampagnes en events een succes te maken. Jolanda is een aan winst voor ieder marketing team!

Ellen Bartholomeeusen – op dat moment Marketing Director Business Objects Benelux